in

LG Eco-City Garden That Was Displayed During The 2018 Chelsea Flower Show

G Hausys Solid Surface and LG Electronics have collaborated with landscape architect Hay Joung Hwang, to create a modern exhibition for the Chelsea Flower Show, that won them a Silver Gilt award.

A sunken patio with built-in seating is surrounded by box-hedging, while stone steps leading up to the kitchen area. The stone steps transform into wide rectangular stepping stones that are surrounded by water, and lead to the pavilion.

The pavilion, which houses a dining and kitchen area, is covered with LG Hausys’ HI-MACS® in the new Concrete Colours, while the large sliding glass doors give an industrial finish to the space. Inside, there’s a Boffi kitchen space with built-in kitchen appliances from LG, while vinyl floor tiles, also by LG Hausys, give the appearance of natural wood.

At the end of the kitchen area is a living wall that brings the outside in.